GRATIS Business Overview

Jouw bedrijf vanaf nu goed georganiseerd

Ontbreekt het momenteel aan structuur en overzicht in jouw bedrijf? Heb jij een hoop informatie die je overal en nergens bewaart? Afspraken met klanten die eigenlijk ergens vastgelegd moeten worden, maar die na een paar weken nergens meer terug te vinden zijn?

Misschien weet jij wel waar je alles bewaart. Je hebt een planner, een agenda en een aantal onlineapplicaties waar je mee werkt. Je hebt de gegevens wel, maar zorgt het echt voor rust in je hoofd als je steeds op meerdere plekken moet zoeken?

Om van de losse blaadjes nog maar niet te spreken, één van mijn klanten zei onlangs:

“Van de losse blaadjes die ik heb, kan ik een nieuw notitieblok maken!”

Geen structuur zorgt voor onrust

Waarschijnlijk weet je dit al, maar schiet het aanbrengen van structuur er steeds bij in. Je hebt behoefte aan controle over alles wat met jouw bedrijf te maken heeft, dat je met een gerust hart naar je planning kunt kijken en weet dat alles erin staat en dat het ook klopt.

Afspraken met klanten, je aanbod, taken, alles op één plek georganiseerd.

Veel ondernemers weten dat overzicht helpt om hun bedrijf goed te laten functioneren en in veel gevallen zelfs te laten groeien.

Voorbeeld Business Overview

Met de Business Overview is jouw bedrijf vanuit één plek georganiseerd

Wat is de Business Overview?

De meeste klanten waar ik mee werk, vragen mij als eerste of ik structuur wil aanbrengen. Structuur in planning, in de mailbox, social media etc. 

De Business Overview is het resultaat van alle brainstormsessies die ik tot nu toe heb gehad. Je hoeft dus niet meer te broeden op een indeling die werkt – je krijgt het namelijk helemaal gratis van mij.

Wat is het dan precies? De Business Overview is een bord dat ik heb aangemaakt in Trello, een online applicatie waar je data organiseert. 

Je krijgt een totaaloverzicht van jouw bedrijf, inclusief alle afspraken, taken en andere zaken die op jouw planning staan. 

Het resultaat? Overzicht, structuur en vooral… rust! Want weten waar je staat met je bedrijf en wat er moet gebeuren zorgt voor helderheid. Helderheid, waardoor jouw bedrijf beter draait en jij als persoon beter functioneert. 

“Alles wordt kraakhelder uitgelegd, borden en kaarten zijn eenvoudig aan te passen - ik heb nog nooit zo snel overzicht gekregen in mijn bedrijf, aanrader! ”

De Business Overview zorgt voor overzicht, structuur en rust in jouw bedrijf!

Wat de Business Overview jou oplevert

Overzicht

Door de handige layout van dit Trello bord zie jij in één oogopslag waar je mee bezig bent, welke afspraken je hebt staan en kijk je verder vooruit.

Structuur

Je hebt complete vrijheid om een structuur te kiezen die bij jou en je bedrijf past.

Planmatig werken als een pro

Omdat je overzicht en structuur hebt, maak jij vanaf nu een planning waar alles in zit. Dingen vergeten? Ik dacht het niet!

"Deze overview van mijn bedrijf in Trello geeft zoveel inzicht. Niet overal losse blaadjes of notitieboekjes, maar alles op 1 plek. In een overzicht zie ik exact wat ik nodig heb en wat ik moet doen. Het inrichten kost je eventjes tijd, maar dat is het helemaal waard. Een aanrader voor iedere ondernemer."

.